Sve za ljubav: Devojčica (13) ukrala auto i krenula u susret dečku kojeg je upoznala preko interneta (VIDEO)

Izvor: S media, 09.Sep.2012, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve za ljubav: Devojčica (13) ukrala auto i krenula u susret dečku kojeg je upoznala preko interneta (VIDEO)

Oko 1.300 kilometara dugačak je put za prevaliti kako bi upoznali nekoga. Još je to daljii put, ako imate 13 godina i ako, naravno bez vozačke dozvole, vozite automobil koji ste ukrali od brata, a sve kako bi se upoznali s dečkom kojeg ste upoznali preko interneta.

Toliko daleko je bila spremna da ide 13-godišnja Elizabet Anet Robinson iz Texasa, kako bi videla 12-godišnjeg dečaka Dilana kojeg je upoznala za vreme igranja on-line igrice Xbox, piše Huffington post.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Prošlog četvrtka Elizabet je odlučila da će igru ljubavi zaigrati u stvarnom, a ne virtualnom životu. Ukrala je kreditnu karticu od majke, automobil od brata i iskrala se iz svoje sobe i krenula u avanturu.



Devojčica je krenula iz Cypreša prema severu preko Arkansas kako bi stigla u Nashville.

Tresa Robinson, Elizabetina majka, pre nego što je njena kći krenula na put, primetila je da se čudno ponaša.

'Počela je duže da ostaje u svojoj sobi, sve je radila da bi ostala sama', rekla je majka.

Elizabet je lokalna policija presrela kada je devojčica prevalila čak 80 kilometara. Policajac je bio impresioniran načinom na koji se 13-godišnjakinja snalazila na prometnom autoputu.

Elizabet je u policijskoj stanici čekala da po nju dođu roditelji, koji su ipak odlučili da joj omoguć susret s Dilanom, na bezbolan način.

(Huffington post, Dnevnik.hr)

Foto: printscr video

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.