Sve više prijava za aeromiting povodom veka srpskog vojnog vazduhoplovstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve više prijava za aeromiting povodom veka srpskog vojnog vazduhoplovstva

BEOGRAD -

Vojno vazduhoplovstvo Srbije predstaviće se sa oko tridest letelica na defileu i u akrobatskom programu na međunarodnom aeromitingu "Batajnica 2012" koji će biti održan 2. septembra na aerodromu Batajnica, rekao je brigadni general Predrag Bandić.

On je u intervjuu za najnoviji broj lista "Odbrana" kazao da sve veći broj vojnih vazduhoplovstava iz inostranstva potvrđuje dolazak, a da se civilni vazduhoplovi iz Srbije još prijavljuju.

"Cilj nam je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da za stogodišnjicu srpskog vojnog vazduhoplovstva ne bude manje od 100 letelica na stajanci aerodroma Batajnica. To je pravi broj za vek srpskog vojnog vazduhoplovstva", rekao je Bandić koji je i rukovodilac aeromitinga "Batajnica 2012".

Međunarodni aeromiting "Batajnica 2012" biće održan na aerodromu Batajnica u okviru obeležavanja 100 godina srpskog vojnog vazduhoplovstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.