Izvor: Blic, 10.Sep.2009, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve u znaku „devetke“

U marketu „Idea" juče je sve bilo u znaku broja devet. Devet javnih ličnosti učestvovalo je u humanitarnoj akciji, a zadatak im je bio da za devet minuta napune korpe proizvodima koji su na sniženju, a troje najboljih nagrađeno je sa 99.999 dinara koje će pokloniti dečjim ustanovama.



Voditelj ove akcije je bio Ivan Zeljković, a u trci su učestvovali: Leontina Vukomanović, Iva Štrljić, Inspektor Blaža, Ana Pendić, Ivana Vučićević, Saša Plećević >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - dr Filgud, Srđan Karanović, Đorđe Maričić i Milan Bošković.

Zeljković je izbrojao do devet i trka je počela. Radnici „Idee" su vozili kolica dok su ih poznati velikom brzinom punili raznim artiklima. Na posebnim monitorima vreme je odbrojavalo, a zvižduk voditelja je označio kraj trke. Tročlani žiri u kojem su bili Miodrag Oljača, kupac koje se slučajno zatekao u marketu, predstavnik marketinga „Idee" Slavice Mrđe i poslovođa „Idee" Mire Vesković, je nadgledao brojanje proizvoda koji su izvađeni iz korpe. Kad su svi rezultati sumirani proglašen je pobednik Inspektor Blaža koji je skupio 209 artikala, drugo plasirani Saša Plećević sakupio je 200, a treće plasirani Srđan Karanović sa 185 artikala.

Inspektor Blaža odlučio je da nagradu koju je osvojio pokloni Školi za decu ometenu u razvoju „Anton Skala", Saša Plećević je odlučio da njegova nagrada ode u Novo romsko obdanište, a Srđan Karanović je svoju nagradu namenio Dečjoj bolnici u Tiršovoj.

Uz to, svi proizvodi koje su poznati „trpali" u korpe neće biti vraćeni na rafove, već će biti poklonjeni Svratištu za decu ulice.

- Ukupna vrednost donacije koju je poklonila „Idea" je nešto viša od 400.000 dinara. Vrednost proizvoda koji su sakupljeni u korpi prelaze iznos od 100.000 dinara, a kad se tome dodaju tri nagrade od 99.999 dinara taj iznos je zaista veliki- kaže Zeljković.

Direktor „Idee" Vladimir Bokan se zahvalio svima koji su došli i rekao da se nada da će ovi pokloni završiti na pravoj adresi.

Jeftinije 999 proizvoda

Proizvodi koji su na sniženju u „Idei" obeleženi su oznakom „idealna cena. Na popustu su prehrambeni i proizvodi za kućnu i ličnu higijenu po ceni nižoj i do 30 odsto. Cena krema „Kremino" od kilogram snižena na 184,99 dinara, kilogram brašna je 26,99, kilogram viršli je 199,99, sir „Feta" od 500 grama košta 154,89 dinara. Od kućne hemije na sniženju je tečni vim „Cif" od pola litre koji na sniženju košta 118,99 dinara, Bohor „Albus" od 900 ml košta 99,99 dinara, šampon „Elzev" od 250 ml košta 219,99 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.