Sve spremno za puštanje deonice Obrenovac - Ljig u saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve spremno za puštanje deonice Obrenovac - Ljig u saobraćaj

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je danas trasu Koridora 11 od Obrenovca do Ljiga kako bi se uverila da će sve biti spremno za puštanje ove deonice u saobraćaj u nedelju.

Ona se ovom prilikom sastala sa predstavnicima izvođača na ovoj deonici, sa kojima je razgovarala o dinamici završetka radova.

Mihajlovićeva je ponovila svima koji učestvuju u izgradnji ovog auto-puta koliko su za Srbiju važni završetak i puštanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u saobraćaj deonice Obrenovac-Čačak.

"Nema ništa lepše od toga da se grade putevi. Danas sam tu da proverim dokle se stiglo sa izvođenjem radova i da se uverim da će sve biti spremno za puštanje auto-puta u saobraćaj u nedelju. Ministarstvo je tu, kao i do sada, da vam pruži neophodnu podršku", rekla je Mihajlović, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Džang Đijančao, generalni direktor "Čajna Šandong" ogranka za Srbiju, izvestio je potpredsednicu Vlade o dinamici radova.

"Kao što ste mogli da vidite prolazeći trasom, svi radovi su u završnoj fazi. Radimo na postavljanju ograde, zvučnih zidova i horizontalne signalizacije. Uporedo se radi na košenju trave i čišćenju trase. Poštovana potpredsednice, uveravam Vas da će sve biti spremno za saobraćaj i pre nedelje", rekao je Đijančao.

Deonica Obrenovac-Preljina duga je 103 km i biće svečano puštena u saobraćaj, u prisustvu predsednika Republike Aleksandra Vučića, u nedelju 18. avgusta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.