Sve se menja? Odradio sam svoje

Izvor: B92, 18.Jul.2023, 22:47

Sve se menja? "Odradio sam svoje"

Odlazeći britanski ministar odbrane Ben Volas izjavio je danas da premijer Riši Sunak priprema rekonstrukciju vlade, najverovatnije već ove nedelje.

"Postoje glasine da će sutra ili prekosutra doći do rekonstrukcije. To će se dogoditi ili ove ili prve nedelje septembra", rekao je Volas i ponovio da će otići iz vlade kada dođe do rekonstrukcije i da će se povući sa mesta poslanika na sledećim izborima.

On je kazao da njegov odlazak neće uticati na čvrstu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podršku Britanije Ukrajini, dodajući da je imenovao vojne načelnike i zvaničnike u ministarstvu odbrane koji će obezbediti kontinuitet podrške.

Volas je dodao da je Sunak bio "pomalo iznenađen", ali da je razumeo razloge njegovog odlaska.

On je funkicju ministra odbrane obavljao od 2019. godine, a pre toga bio je ministar državne bezbednosti.

"Odradio sam svoje, vreme je da idemo dalje", rekao je Volas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.