Sve pijace počinju sa radom u utorak, 28. aprila

Izvor: Beta, 26.Apr.2020, 14:30

Sve pijace počinju sa radom u utorak, 28. aprila

Sve pijace počinju sa radom od utorka, 28. aprila, saopštilo je danas Javno-komunalno preduzeće "Gradske pijace".Kako se navodi, sve pijace na otvorenom i u zatvorenom prostoru, kao što su pijaca "Palilula" i TC "Novi Beograd", i u sistemu su JKP "Gradske pijace", počinju sa radom u utorak.Pijace će raditi u periodu od 7 do 15 časova, osim ponedeljka i u danima kada je na snazi zabrana kretanja.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ MANJE OD DVA DANA: Sve pijace počinju da rade od 28. aprila, poznato i RADNO VREME

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2020

Svakog radnog dana osim kada je zabrana kretanja...Sve pijace koje se nalaze na otvorenom i u zatvorenom prostoru kao što su pijaca "Palilula" i TC "Novi Beograd", i u sistemu su JKP "Gradske pijace", počinju sa radom u utorak, 28. aprila  2020. godine...Pijace će raditi svakog dana u periodu od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sutra se otvaraju pijace na Paliluli i Novom Beogradu, zelene tržnice NEĆE RADITI PONEDELJKOM

Izvor: Blic, 27.Apr.2020, 12:25

Prošle nedelje je sa radom počela većina gradskih pijaca, a od sutra će svoje kupce primiti i dve zelene tržnice u zatvorenom prostoru kao što su pijaca „Palilula“ i TC „Novi Beograd“.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.