Sve dobre devojčice to rade: Dete iz Šida proživelo PAKAO, a kad je odraslo sve je postalo MNOGO STRAŠNIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2019, 06:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sve dobre devojčice to rade": Dete iz Šida proživelo PAKAO, a kad je odraslo sve je postalo MNOGO STRAŠNIJE

Juče je u šidskom tužilaštvu nastavljena istraga povodom višegodišnjeg seksualnog zlostavljanja protiv hranitelja M. M. koji se tereti da je godinama iskorišćavao maloletnu štićenicu.

Prema nezvaničnim informacijama, žena koja je saslušana u istrazi juče bila je jedna od retkih kojoj se oštećena poverila o desetogodišnjem zlostavljanju.

Prema onome što je svedokinja rekla tužiocu, može se zaključiti da je devojčica preživela pakao.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svedokinja se inače bavi humanitarnim radom u Šidu, konkretno pomaganjem žrtvama zlostavljanja ove vrste. Oštećena joj se obratila kada je definitivno odlučila da više ne želi da trpi zlostavljenje. Između ostalog, rekla joj je i da ju je staratelj od najranijeg detinjstva terao da ga dodiruje po polnom organu.

- Sve dobre devojčice to rade - navodno je govorio staratelj, a kao nagradu joj nje za to kupovao igračke - kaže izvor istrage.

S godinama, kako je devojčica postajala svesna užasa u kojem živi " podmićivanje" igračkama zamenio je ozbiljnim pretnjama:

- Govorio joj je da nikada ne sme nikome da kaže šta se dešava između njihova četiri zida - dodaje izvor.

Istraga protiv ovog hranitelja nastavlja se i sledećeg ponedeljka i to svedočenjima supruge i sina osumnjičenog M. M.

Želja tužilaštva je da otkrije da li su oni bili svesni navodnog zlostavljanja devojčice.

- Nakon što tužilaštvo u Šidu prikupi iskaze svih svedoka u ovom predmetu, spisi bi trebalo da budu prosleđeni u Više tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici. Ukoliko delo bude teže kvalifikovano, oni će preuzeti istragu. Svakodnevno sam u kontaktu sa žrtvom zlostavljanja. Ona je tražila pomoć i zaštitu nakon svega što joj se dogodilo, pod teškom je traumom, ali je spremna da izdrži i istera pravdu do kraja - kaže advokatica Atanasković.

Kako se navodi, ona je prvog dana punolestva napustila hraniteljsku porodicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.