Švarceneger u crtanom filmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2011, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarceneger u crtanom filmu

SAKRAMENTO -

Bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger objavio je danas da se vraća na veliki ekran kao super heroj iz crtanog filma po imenu "Guvernator," piše britanski dnevnik "Dejli telegraf".

Švarceneger će svoj glas dati liku iz crtanih televizijskih serija, koja bi kasnije mogla prerasti u dugometražni crtani film.

Njegov lik je poluizmišljeni bivši političar, koji se povlači iz politike i vodi dvostruki život kao ulični borac protiv kriminala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i gradi bunker pod imenom "Arnoldova pećina".

Neprijatelji su mu kukavičke grupe super zločinaca iz organizacija "Gangsteri", "Varalice", "Reketaši", "Lažovi i nepotkupljivi bivši robijaši" ili po engleskog skraćenici "Grli men" (devojčurasti muškarci).

Dok je bio na funkciji guvernera Švarceneger je koristio frazu "grli men", opisujući svoje protivnike.

Tvorac crtanog lika je Sten Li, koautor "Spajdermena" i on će uz "Guvernatora" docrtati Švarcenegerovu suprugu Mariju Šrajver i njihovu decu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.