Švarceneger priznao vanbračno dete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2011, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarceneger priznao vanbračno dete

LOS ANĐELES -

Arnold Švarceneger, koji je samo pre nedelju dana priznao da se nakon 25 godina braka razvodi od supruge Marije Šriver, ponovo je šokirao javnost obelodanivši da ima dete sa kućnom pomoćnicom, piše "Los Anđeles tajms".

List navodi da je početkom meseca Marija Šrajver napustila porodičnu kuću u Brentvudu i podnela zahtev za razvod, nakon što je Švarceneger priznao da je pre 10 godina njihova kućna pomoćnica rodila njegovo dete.

"Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sam napustio funkciju guvernera Kalifornije, ispričao sam svojoj supruzi sve što se dogodilo pre jedne decenije. Razumem ljutnju i razočarenje prijatelja i porodice. Nema opravdanja za to što sam učinio i preuzimam svu odgovornost za bol koji sam naneo drugima. Izvinjavam se Mariji, deci i porodici. Iskreno mi je žao", naveo je Švarceneger u saopštenju medijima od kojih je zatražio da poštede njegovu suprugu i decu tokom ovog teškog perioda.

"Los Anđeles tajms" ne navodi ime kućne pomoćnice ni njenog deteta, ali napominje da je 20 godina radila za Švarcenegerovu porodicu i da je dala otkaz u januaru.

Popularni glumac i političar je izjavio da je od samog početka finansijski pomagao svoje vanbračno dete i da će se o njemu brinuti i u budućnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.