Švarceneger nasledio Trampa u Šegrtu

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jan.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarceneger nasledio Trampa u "Šegrtu"

Glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger nasledio je novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa u glavnoj ulozi u rijaliti programu "Novi poznati šegrt".

Nekadašnja holividska akciona zvezda i bivši guverner Kalifornije u periodu od 2003. do 2010, sada je voditelj emisije koja je proslavila Trampa mnogo pre nego što se kandidovao za predsedničke izbore na kojima je trijumfovao prošlog novembra.

Prema reakcijama komentatora i korisnika društvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << mreža, Švarceneger se dobro snašao u prvoj emisiji osme sezone snimljene u Los Anđelesu, a koja je emitovana u ponedeljak uveče.

U ovoj sezoni se, između ostalih, pojavljuju nekadašnja bivša britanska muzička zvezda Boj Džordž u ulozi takmičara i slavni ulagač i milijarder Voren Bafet u ulozi savetnika.

"Prva emisija nije bila laka. Ali slavni znaju koja su moja očekivanja. Rizikujte, dajte sve od sebe", napisao je Švarceneger na Tviteru nakon emisije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.