Švarceneger MUČKI NAPADNUT S LEĐA, nije ni shvatio šta se dešava! Pogledajte kako ga je MLADIĆ patosirao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarceneger MUČKI NAPADNUT S LEĐA, nije ni shvatio šta se dešava! Pogledajte kako ga je MLADIĆ patosirao (VIDEO)

Poznati holivudski glumac i bivši guverner Kalifornije, Arnold Švarceneger, napadnut je tokom posete Južnoj Africi iz još uvek nepoznatih razloga

Švarceneger (71), heroj i glavni junak mnogih filmova, napadnut je tokom posete događaju Arnold Klasik Afrika, manifestacije koja se održava u okviru Arnoldovog sportskog festivala još od 1989. godine.

Njega je, dok je svojim telefonom snimao takmičare u sali, napao nepoznati mlađi muškarac šutom u leđa iz skoka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na snimku se vidi da glumac nije ni shvatio šta se događa.

Posle prvobitnog šoka, popularni glumac se podigao sa zemlje i ubrzo nastavio razgovor sa prisutnima kao da se ništa nije dogodilo.

Švarcenegerovo obezbeđenje je munjevito reagovalo, a mladić koji je napao glumca brzo je savladan.

Švarceneger se smatra jednim od najznačajnijih ljudi u istoriji bodibildinga. Iako se povukao iz bodibildinga, nastavio je da promoviše taj sport, preko svojih fitnes centara i fitnes časopisa.

Za sada nije poznato zbog čega je Švarceneger bio meta napada, kao ni to da li je poželeo da porazgovara sa napadačem nasamo, u četiri oka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Arnold Švarceneger napadnut u Južnoj Africi

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2019

Američki glumac Arnold Švarceneger napadnut je prilikom javnog događaja u Johanesburgu...Na video snimku koji je objavio medij eNCA se vidi Švarceneger (71) koji stoji i snima decu na sportskom događaju u Johanesburgu kada ga jedan čovek udara nogom u leđa. Glumac je posrnuo a obezbeđenje je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.