Svako ubija onog ko voli Pre krvavog pira Aleksandar na Fejsu objavio JEZIVU FOTOGRAFIJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svako ubija onog ko voli" Pre krvavog pira Aleksandar na Fejsu objavio JEZIVU FOTOGRAFIJU (FOTO)

Aleksandar T. (26) iz Kraljeva pronađen je obešen u napuštenoj kući njegove porodice u selu Pečenog.

Pored njega u lokvi krvi  bez svesti je ležala Anđela S. (22), koju je, kako se sumnja, pre samoubistva iskasapio nožem!

Anđela je davala znakove života i hitno je prebačena u bolnicu gde se lekari bore za njen život.

- Prizor je bio stravičan. Mladić je bio obešen i videli smo da je mrtav, a nesrećna devojka nalazila se pored njega. On je verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mislio da ju je ubio pa se obesio pored nje – rekao je meštanin sela Pečenog.

Ovaj krvavi pir odigrao se u kući Aleksandrovog pokojnog dede, u kojoj niko nije godinama stanovao. Na ulasku u nju su razbacane stvari, otvoren ormar, fioke bačene na dvosed. U drugoj sobi na kauču i dalje su vidljivi tragovi zločina.

Krvi je bilo po jastuku, a krevet je bio rasparan od ubadanja nožem! Najveća lokva krvi bila je pored kreveta gde je Anđela ležala.

Aleksandar je živeo sa majkom u Kraljevu. Sudeći po fotografijama s Fejsbuka voleo je provode, a poslednja njegova objava ledi krv u žilama.

Objavio je selfi  na kojem je sebi dodao đavolske rogove i zacrveneo zenice uz komentar ispod slike: „Zlo u očima!“ Kao da je naslutila krvavi pir jedna prijateljica prokomentarisala je fotografiju rečima:“Svako ubija onog ko voli!“

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

'SVAKO UBIJA ONOG KOG VOLI' Pre nego što je krvnički izbo svoju devojku, Aleksandar na Fejsbuku objavio FOTOGRAFIJU OD KOJE ĆETE SE NAJEŽITI!

Izvor: RTV Pink, 10.Okt.2019

Izbo devojku sedam puta, a potom presudio sebi! Kraljevo je i dalje u šoku zbog stravičnog zločina.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.