Svako ko planira da napadne Izrael tokom dana - neće preživeti noć

Izvor: B92, 13.Nov.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svako ko planira da napadne Izrael tokom dana - neće preživeti noć"

Upozorenje izraelskog ministra odbrane usledilo je samo dan nakon što je zvanično preuzeo svoju novu ulogu.

Svaki terorista koji planira da napadne Izrael tokom dana, neće preživeti noć, zapretio je izraelski ministar odbrane Naftali Bennet.

Benet je ušao u Ministarstvo odbrane u utorak u 11 sati, nekoliko sati nakon što je Izrael izvršio atentat na palestinskog islamskog vođu Bahaa Abu al-Ata u ciljanom ubistvu u pojasu Gaze.

"Juče ujutru, IDF i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snage bezbednosti preduzele su vitalne mere za bezbednost Izraela. Al-Ata je delovao protiv građana Izraela i bio je eliminisan. Uradili smo to juče i nećemo prezati od toga da ponovimo isto u budućnosti", rekao je Bennet.

Ubistvo Al-Ate, rekao je izraelski ministar odbrane, trebalo bi da pošalje "jasnu poruku svim neprijateljima: Ko god planira da nas povredi tokom dana, ne može biti siguran da će uspeti tokom noći".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi izraelski ministar odbrane upozorio militante u Gazi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Nov.2019

Novi ministar odbrane Izraela Naftali Benet izjavio je danas da njegova zemlja neće oklevati da cilja više militanata u pojasu Gaze. On je rekao da Izrael šalje jasnu poruku neprijateljima: "Ko god planira da nas povredi tokom dana nikad neće biti siguran da će preživeti noć". Benet je preuzeo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.