Svako jutro do kioska po Vesti

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svako jutro do kioska po "Vesti"

Dragana Živković iz Pelca u Nemačkoj kaže da Vesti čita godinama i da joj nije teško da svako jutro pređe i po nekoliko kilometara kako bi našla najnoviji broj omiljenih novina.

- "Vesti" čitam godinama i svaki sledeći broj mi je sve draži. Svako jutro odlazim nekoliko kilometara do kioska, a kad su tamo rasprodate, požurim na železničku stanicu u Dortmund.

Posebno me interesuju rubrike o dijaspori, sportu i kulturi. Pročitam mnogo toga i na ostalim stranicama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Vesti" su jedine novine koje nas informišu o svim aktuelnim događajima u zavičaju i našoj dijaspori širom sveta. Iz kalendara saznam kada su naše manifestacije i zabavne večeri.

Političari me ne interesuju jer većina njih obmanjuje narod. Posebno mi se dopada Humanitarni most, često sam pomagala u granicama svojih mogućnosti. Ne bi bilo naodmet da "Vesti"imaju i posebnu rubriku za mlade sa temama koje bi njih interesovale.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.