Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaki sedmi Kraljevčanin pijan za volanom

Tokom pojačane kontrole saobraćaja, kraljevačka policija je proteklog vikenda ustanovila da je od 380 kontrolisanih vozača svaki sedmi, odnosno 55 njih, upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola, saopštila je Policijska uprava Kraljevo.

U saopštenju se navodi da je od ukupnog broja kontrolisanih vozača pod dejstvom alkohola, 90 odsto njih napravilo neki od saobraćajnih prekršaja, dok je jedan upravljao vozilom bez vozačke dozvole jer još nije stekao pravo da je dobije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Iz saobraćaja su isključeni svi pijani vozači, od kojih je deset sa više od 1,2 promila alkohola u krvi zadržano do trežnjenja, i oni će po isteku zadržavanja biti privedeni sudiji za prekršaje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.