Svaki domaćin poznat je po svom specijalitetu, neka ovo bude vaš!

Izvor: Blic, 26.Dec.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaki domaćin poznat je po svom specijalitetu, neka ovo bude vaš!

Bilo da je u pitanju riblja čorba kod Petrovića ili rolovana prasetina kod Todorovića, svaka kuća, odnosno domaćin ili domaćica, ima neko karakteristično jelo ili zakusku po kojem su poznati. Koji specijalitet je vaš kulinarski potpis?

Ukoliko planirate da u zimskom periodu za neki od praznika ugostite drage ljude, a ne znate šta biste napravili, mi vam savetujemo pohovane palačinke! Garantujemo vam da će one ubrzo postati vaš zaštitni znak. Jer ljudi se uvek vežu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za onaj specijalitet koji ih malko mrzi da sami naprave, a generalno baš vole da ga jedu.

Ukoliko pratite korake u videu ispod, videćete da ni to pohovanje u suštini nije toliko strašno, a svi će vas pitati pre nego što dođu - je l' praviš ono hrskavo savršenstvo sa sirom koji se topi i razvlači?

Još jedna super stvar u vezi sa ovim receptom je to što se u njemu koristi Biser topljeni sir pravljen od pravog sira, i zato se za njega može reći da je pravi sironim za ozbiljno gurmansko uživanje koje će mnogi gosti sebi dozvoliti samo kod vas.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.