Švajcarska: Voz evakuisan zbog zaboravljenog seta noževa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarska: Voz evakuisan zbog zaboravljenog seta noževa

Švajcarska policija evakuisala je voz zbog kofera za koji se ispostavilo da sadrži set kuhinskih noževa koje je zaboravio kuvar amater.

Navodi se da je policija kantona Sent Galen sinoć zaustavila voz u Roršahu na severoistoku Švajcarske nakon što su putnici pronašli kofer na kojem su se nalazili natpis na nemačkom "Upozorenje, opasno- oružje" i ilustracije nečega što izgleda kao eksplozije.

Na koferu je takođe bio ispisan i broj telefona, pomoću kojem su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << policajci pronašli vlasnika kofera i doveli ga da ga lično otvori.

Policija je saopštila da im je vlasnik kazao da je zaboravio kofer kada je sišao na jednoj od prethodnih stanica u mestu Landkvart, kao i da je kofer tako dekorisan kako bi sprečio svoju decu da ga otvaraju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz u Švajcarskoj evakuisan zbog kofera s noževima

Izvor: Radio 021, 27.Dec.2017

Švajcarska policija evakuisala je voz zbog kofera za koji se ispostavilo da sadrži set kuhinskih noževa koje je zaboravio kuvar amater...Navodi se da je policija kantona Sent Galen sinoć zaustavila voz u Roršahu na severoistoku Švajcarske nakon što su putnici pronašli kofer na kojem su se nalazili...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.