Švajcarska: Vlada htela da ukine zalihe kafe, građani se pobunili

Izvor: Danas, 17.Nov.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarska: Vlada htela da ukine zalihe kafe, građani se pobunili

ReutersŠvajcarska ima 15.000 tona kafe u zalihama – što je dovoljno za tromesečnu krizu Ako su Švajcarci poznati po nečemu, onda je to dobra priprema – svako domaćinstvo ima sklonište, sirene za vazdušni napad se testiraju svake godine, a zemlja, iako jedna od najbogatijih na svetu, skladišti hiljade tona robe u slučaju nužde – uključujući […] Članak Švajcarska: Vlada htela da ukine zalihe kafe, građani se pobunili se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Švajcarska: Vlada htela da ukine zalihe kafe, građani se pobunili

Izvor: Radio 021, 17.Nov.2019

Švajcarci su među najvećim konzumentima kafe na svetu, a u zemlji trenutno ima 15.000 tona zaliha kafe...ReutersŠvajcarska ima 15.000 tona kafe u zalihama - što je dovoljno za tromesečnu krizu..Ako su Švajcarci poznati po nečemu, onda je to dobra priprema - svako domaćinstvo ima sklonište,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.