Svađa novinara u Čačku: Izmanipulisao si Google!

Izvor: Mondo, 12.Feb.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa novinara u Čačku: Izmanipulisao si Google!

Odbornik u Skupštini grada Čačka, vlasnik medija i član NUNS-a Stojan Marković zapretio je da će prebiti vlasnika Glasa zapadne Srbije Gvozdena Nikolića i njegove saradnike.

Foto: ScreenShot/YouTube.

Izlazeći iz kabineta gradonačelnika Čačka, Marković se obratio Nikoliću, koji je vlasnik portala Glas zapadne Srbije rekavši: "Prebićemo vas! I tebe i one što održavaju vaš sajt! I zatvorićemo vas".

On je optužio produkciju GZS da je "izmanipulisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svetski internet pretraživač Google.com", i potisnula njegov medij, jer se prilikom pretrage Glas zapadne Srbije bolje kotira od Ozonpreša.

"Već dugo trpimo pritiske od gospodina Markovića. Mi ne utičemo na pozicioniranje na Gugl pretrazi, već je to posledica velike posećenosti našeg portala, a Markoviću očigledno smeta naš uspeh i činjenica da smo vodeći medij u ovom delu Srbije", kaže Nikolić.

Marković nema osnova za ovakvo ponašanje, buducći da je visoki funkcioner NUNS-a i član Saveta za štampu, gde je, svojim glasom odlučivao u pojedinim žalbama protiv GZS, kazao je on.

Sa druge strane, dodao je, očigledno je i u sukobu interesa, s obzirom na to da je pored svega navedenog istovremeno politički funkcioner i odbornik u Skupštini grada, kao i vlasnik medija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.