Suze zbog Beograda

Izvor: Politika, 19.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suze zbog Beograda

Jedna od najvećih pop i R&B zvezda današnjice Rijana, koja je nedavno gostovala u Beogradu, u prošlonedeljnom intervjuu za britanski "Sandej tajms" sa suzama u očima govorila je o koncertu u Areni:

– Nedavno sam imala koncert u Beogradu. Očekivali smo 6.000 ljudi, a pojavilo ih se 24.000. A ja nisam mogla da razumem zašto. Kada sam pogledala publiku, mislila sam u sebi: zašto vrištite zbog mene? Pa, ja sam još uvek normalna devojka. Iako je postigla ono o čemu većina izvođača >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << može samo da sanja, Rijana je za "Sandej tajms" otkrila i da ne uživa u uspehu i statusu superstara. Jer, stvarnost izgleda drugačije, priznala je mlada pevačica sa Barbadosa.

– Na početku sam uživala jer sam ostvarila svoj san. Nije mi smetalo što sam sama i što nisam sa ljudima koje volim, ali posle nekog vremena shvatila sam da svako veče sedim u drugoj hotelskoj sobi, a društvo mi "pravi" televizor. Kada si u žiži interesovanja ljudi misle da nemaš zbog čega da brineš. Zaboravljaju da je uspeh samo jedan, doduše divan, deo života, ali da postoji i tamna strana ovog posla, da smo i mnogo usamljeni, nesrećni – sa suzama u očima govorila je Rijana za "Sandej tajms".

Otvoreno je pričala i o svom detinjstvu, o ocu koji je bio zavisan od kokaina, o tome kako ga je njena majka izbacila iz kuće, o problemima sa poverenjem, kontrolom... Osvrnula se i na kritike i tračeve o sebi, koje ne ignoriše, naprotiv:

– Mnogi jedva čekaju da "padneš". Koliko god da uživaju u tvom uspehu i bodre te da nastaviš, reći će: "Spavala si sa Džejom Zijem da bi dobila diskografski ugovor".

Veliki uspeh nije joj, međutim, doneo suštinsku potvrdu njene vrednosti. Zato slava ne prija, zaključila je Rijana.

[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.