Suzana: Saša je uvek u pravu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2011, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana: Saša je uvek u pravu

Suzana Jovanović, pevačica i supruga Saše Popovića, direktora Granda ne krije da se oko svega konsultuje s mužem. Od izbora pesama do garderobe za scenu. Razlog - on je uvek u pravu.

- Ništa ne radim bez konsultacija sa Sašom, jer se milion puta pokazalo da na kraju uvek bude onako kako je on rekao još na početku priče. Saša je kao margarin u sve se meša, kao što rekoše u onoj reklami - kaže Suzana, koja se neće pojaviti u žiriju Zvezda Granda. Kako objašnjava >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smatra da to ne bi bilo u redu.

- Ja jesam uvažena pevačica, ali sam i supruga direktora Granda i kada bih se pojavila u žiriju ispalo bi da mi nekog favorizujemo, što nikako nije istina. Zato je bolje da se držim po strani, ali van kamera kao starija i iskusnija koleginica uvek sam spremna da savetima pomognem mlađim kolegama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.