Suzan Bojl traži muža

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2010, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzan Bojl traži muža

Ali ne za romantičan život na selu, već da sa njim snimi duet, nakon toga je već sve moguće...

Škotska pevačica Suzan Bojl (49) traga za anonimnim pevačem s kojim želi da snimi duet za svoj novi album "The Gift", a svi koji su zanteresovani snimke na kojima pevaju pesmu "Silent Night" mogu da postave na njen sajt ili na Jutjub.

Prijavljivanje će trajati do 23. jula, a ime pobednika Bojlova će saopštiti tri dana posle.

"Nisam očekivala da ću uspeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ovoliko i sada želim da i ja nekome ostvarim ", kaže Suzan

Bojlova je "preko noći" stekla svetsku slavu svojim nastupom u emisiji "Britanija ima talenat" gde je otpevala pesmu "I Dreamed A Dream". Njen debi album prodat je u preko devet miliona primeraka, a za njene koncerte se uvek traži karta više.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.