Suzan Bojl potreban 24-časovni nadzor

Izvor: Blic, 26.Feb.2010, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzan Bojl potreban 24-časovni nadzor

Članovi porodice britanske pevačice Suzan Bojl otvoreno govore o traumama, strahovima i pritisku koji je slava ostavila na njenu tananu dušu, prenosi "Dejli mejl". A prema rečima njenog brata Džona Bojla (59), njoj je sada potreban nadzor od 24 sata dnevno.

Džon Bojl je za magazin "Piple" izjavio da je teret slave veoma negativno uticao na pevačicu, koja je postala poznata zahvaljujući britanskom šou "Ja imam talenat" i da je ona zbog toga sada veoma emotivno nestabilna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Naime, pevačica je i ranije imala problema sa anksioznošću, koja je sada još izraženija.

Da stvar bude gora, Bojl (48) je očajna jer ne može da nađe srodnu dušu. Njeni problemi psihološke prirode postaju sve izraženiji. Prošlog meseca je u nastupu gneva na britanskom aerodromu vikala na ljude koji su bili u njenoj blizini, a onda je jednom putniku pokušala da krpom izglanca cipelu.

Pre toga je vređala osobolje koje radi u lokalnom kafiću, a prošle nedelje se onesvestila na aerodromu Hitrou.

Bez obzira na sve to, njena karijera ide uzlaznim tokom. Tako je nejn debi album, "I Dreamed A Dream", bio najprodavaniji album u svetu tokom 2009. godine. A, ona je od toga zaradila barem pet miliona funti.

Predstavnici njene izadavačke kuće, Soni, odbili su da daju bilo kakav komentar na njeno trenutno stanje rekavši da su to stvari koje se tiču nje i njene porodice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.