Suvo, sa sunčanim periodima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2010, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suvo, sa sunčanim periodima

BEOGRAD -

U Srbiji posle pretežno oblačnog i vetrovitog jutra, promenljivo oblačno i u većini mesta suvo vreme sa dužim sunčanim periodima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutru ponegde kiša, uglavnom u severnim, centralnim i zapadnim krajevima.

Duvaće umeren i jak zapadni i jugozapadni vetar koji će postepeno oslabiti. Jutarnja temperatura biće od dva do devet, a najviša dnevna od osam stepeni na severozapadu do 18 na jugoistoku zemlje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U Beogradu ujutru oblačno i vetrovito s kišom, a tokom dana promenljivo oblačno i uglavnom suvo vreme sa sunčanim periodima. Duvaće umeren i jak zapadni i jugozapadni vetar koji će postepeno oslabiti. Jutarnja temperatura biće oko pet, a najviša dnevna oko 12 stepeni.

U Srbiji će u utorak biti oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, a na planinama sa snegom. Susnežica i sneg mogući su i u nižim predelima na severu, dok se u jugozapadnim krajevima očekuje obilnija kiša.

Od srede do petka se očekuje toplije vreme, a u petak krajem dana i tokom noći doći će do naoblačenja i zahladenja mestimično praćenog kišom, najpre u zapadnim i severozapadnim krajevima. Za dane vikenda biće osetno hladnije.

U Beogradu se narednih dana očekuju slične vremenske prilike. Biometeorološke prilike biće nešto povoljnije, ali se srčanim i cerebro-vaskularnih bolesnicima preporučuje oprez. U prvom delu dana mogući su razdražljivost i glavobolja, posebno u košavskom području.

Više o vremenu možete da saznate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.