Očekuje se pojačanje intenziteta saobraćaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2019, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuje se pojačanje intenziteta saobraćaja

U Srbiji je saobraćaj tokom dana bio umerenog intenziteta, a veći broj vozila očekuje se kasnije u večernjim satima na glavnim putnim pravcima kao i na prilazu većim gradovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Kako je saopštila Uprava granične policije, putnička vozila kod Bogojeva na ulazu i izlazu iz zemlje čekaju 30 minuta, a na Gradini na izlazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << takođe 30 minuta.

Teretna vozila na ulazu na Preševu čekaju dva sata, na Batrovcima na izlazu takođe dva, kod Šida tri sata, na Horgošu i Kelebiji 60 minuta, a na Badovinci na ulazu i teretna i putnička vozila čekaju 60 minuta.

Usporena kontrola dokumenata na granici, zastoj otklonjen

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je danas između 13.30 i 15.00 došlo do usporenog rada informatičkog sistema, što je usporilo kontrolu dokumenata na graničnim prelazima u zemlji.

U saopštenju Ministarstva, koje se izvinjava svim putnicima koji su u navedenom periodu duže čekali na proveru dokumenata, dodaje se da je oko 15 časova sistem stabilizovan.

Nakon toga je kontrola putnika na ulazu i izlazu iz zemlje normalizovana i odvija se bez dužih zadržavanja, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.