Izvor: Kurir, 22.Sep.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra zvanično počinje generalna debata u UN

NJUJORK, 22. septembra (Tanjug) - U sedištu svetske organizacije u Njujorku sutra počinje generalna debata na Generalnoj skupštine UN, koja svake godine tradicionalno okuplja šefove država i vlada zemalja članica. Najviši zvaničnici jednonedeljno zasedanje koriste da pred najširim svetskim auditorijumom iznesu stavove o najaktuelnijim međunarodnim pitanjima, ali i za brojne bilateralne susrete i razgovore na marginama zasedanja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela skupština UN

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2008, 17:37

NJUJORK - U sedištu Ujedinjenih nacija na Ist Riveru danas je počela generalna debata na 63. zasedanju Generalne skupštine UN, izlaganjem generalnog sekretara svetske organizacije Ban Ki Muna, posle čega se predsednicima država i vlada više od 100 zemalja obratio i novi predsednik Generalne skupštine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.