Sutra veoma toplo i sparno, temperatura do 36 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jun.2016, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra veoma toplo i sparno, temperatura do 36 stepeni

U Srbiji se sutra ujutro po kotlinama očekuje kratkotrajna magla, dok će tokom dana biti pretežno sunčano, veoma toplo i sparno, s temperaturom do 36 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Posle podne i uveče uz lokalni doći će do razvoja oblačnosti, kratkotrajnih pljuskova i grmljavine, uglavnom u planinskim predelima.

Duvaće slab do umeren vetar, koji će na planinama i u južnom Banatu biti povremeno jak. Jutarnja temperatura biće >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << od 18 do 24 stepena, u južnom Banatu oko 26, a najviša dnevna od 32 do 36 stepeni.

RHMZ je upozorio da se u nedelju, 26. juna uveče i tokom noći ponegde očekuju kratkotrajne vremenske nepogode s pojačanim vetrom, obilnijim pljuskovima i gradom.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano, toplo i sparno, uz slab do umeren vetar. Jutarnja temperatura biće oko 24, a najviša dnevna oko 35 stepeni.

U Srbiji će u nedelju biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, sa slabim i umerenim, a u južnom Banatu povremeno jakim vetrom. Uveče se očekuje naoblačenje i osveženje, mestimično s kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim vetrom, a ponegde i kratotrajnim vremenskim nepogodama s obilnijim pljuskovima i gradom.

U utorak će biti promenljivo oblačno i svežije, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, izraženijim na jugu i jugoistoku.

U sredu i četvrtak biće pretežno sunčano i toplije, a u petak se očekuje novo prolazno naoblačenje s kišom i pljuskovima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toplo i sparno, do 36 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2016, 00:30

U Srbiji se ujutro po kotlinama očekuje kratkotrajna magla, dok će tokom dana biti pretežno sunčano, veoma toplo i sparno, s temperaturom do 36 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Posle podne i uveče uz lokalni doći će do razvoja oblačnosti, kratkotrajnih pljuskova...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.