Sutra vanredno zasedanje Skupštine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2023, 13:58

Sutra vanredno zasedanje Skupštine

Prvo vanredno zasedanje Skupštine Srbije u Trinaestom sazivu biće održano 4. februara, saopšteno je danas iz Narodne skupštine.

Na dnevnom redu biće 32 tačke, a poslanici će između ostalog raspravljati o izmenama zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, o objavljivanju zakona i drugih propisa i akata i o organizaciji i nadležnosti državnih organa u postupku za ratne zločine.

Na sednici će biti razmatrani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i predlozi zakona o Visokom savetu tužilaštva, o Ustavnom sudu, o sudijama, o uređenju sudova i o javnom tužilaštvu.

Zbog Prvog vanrednog zasedanja Skupštine očekuje se da će danas biti završena sednica u Kosovo koja je počela u četvrtak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.