Sutra ujutru sunčano, posle podne kiša

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra ujutru sunčano, posle podne kiša

U Srbiji će sutra ujutro biti sunčano vreme, posle podne se očekuju kiša i grmljavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura od pet do 12, najviša od 21 do 24 stepena.

U Beogradu će sutra ujutru biti pretežno sunčano, posle podne postepeno naoblačenje, uveče i noću kiša, pljuskovi i grmljavina. Vetar slab, južni i jugozapadni. Najniža temperatura 12, najviša 23 stepena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
U Srbiji će u nedelju biti oblačno i hladnije, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina, severozapadni vetar u pojačanju. U ponedeljak oblačno s kišom i još hladnije, u planinama sneg. U utorak prestanak padavina i od srede toplije vreme.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ujutru sunčano, posle podne kiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2016, 00:23

U Srbiji ujutro sunčano vreme, posle podne se očekuju kiša i grmljavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura od pet do 12, najviša od 21 do 24 stepena...U Novom Sadu ujutru pretežno sunčano, posle podne postepeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Od sutra zahlađenje: Pljuskovi i grmljavina, na planinama SNEG

Izvor: Blic, 23.Apr.2016

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i hladnije, mestimicno kiša, pljuskovi i grmljavina, najviša dnevna temperatura od 12 do 18 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Jutarnja temperatura će se kretati od 9 do 13, a najviša dnevna od 12 do 18 stepeni. Vetar slab i umeren...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.