Sutra ujutru mraz i magla, preko dana sunčano

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2020, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra ujutru mraz i magla, preko dana sunčano

U Srbiji će sutra ujutru biti slab i umeren mraz, po kotlinama i dolinama reka ujutru i pre podne biće magla, koja će se samo u Vojvodini zadržati duže tokom dana, dok će u ostalim predelima biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab vetar, a na istoku umeren i jak severozapadni.

Jutarnja temperatura biće od minus osam do nula, dok će najviša dnevna biti od tri do devet stepeni. U Timočkoj Krajini biće oko >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 13 stepeni, a u Vojvodini će se magla duže zadržati tokom dana pa će temperatura biti oko nula stepeni.

U Beogradu će sutra ujutru takođe biti slab mraz i magla, dok će posle podne biti pretežno sunčano.

Jutarnja temperatura biće od minus pet do minus tri, a najviša dnevna biće oko tri stepena Celzijusa.

Do subote će ujutru biti magla, a preko dana sunčano. U subotu se očekuje porast temperature uz suvo vreme. U nedelju i ponedeljak će ponegde padati kiša.

Biometeorološka prognoza za 22. januar 2020. godine:

Relativno pobolјšanje biometeorološke situacije doprineće smanjenju tegoba kod većine hronično obolelih i osetlјivih osoba. Izvestan oprez se savetuje astmatičarima tokom prepodneva, kao i psihičkim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu poremećaja sna.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas pretežno sunčano, do devet stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jan.2020, 09:18

U Srbiji će ujutru biti slab i umeren mraz, po kotlinama i dolinama reka ujutru i pre podne biće magla, koja će se samo u Vojvodini zadržati duže tokom dana, dok će u ostalim predelima biti pretežno sunčano, saopštio je RHMZ...Duvaće slab vetar, a na istoku umeren i jak severozapadni...Jutarnja...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.