Sutra uglavnom sunčano

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jul.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra uglavnom sunčano

Vreme u Srbiji će sutra biti pretežno sunčano, iako je u nekim delovima zemlje moguća kratkotrajna kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Najniže temperature će biti od 12 do 20 a najviše dnevne od 27 do 30 stepeni.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano, ali je uveče moguć kratkotrajni pljusak. Temperatura će se kretati između ;19 i 28 stepeni.

Narednih dana će biti pretežno sunčano, a od subote promenljivo i sparno, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << uz pljuskove i grmljavinu.

Biometeorološka prognoza za petak, 13. jul 2018:

Biometeorološke prilike i dalјe će pogodovati hroničnim bolesnicima, ali se izvestan oprez ipak savetuje srčanim bolesnicima. Umor i nervoza su moguće meteoropatske reakcije. Neophodno je adekvatno odevanje i zaštita od UV zračenja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sunčano, ponegde moguća kiša, do 30 stepeni

Izvor: B92, 13.Jul.2018, 01:50

Vreme u Srbiji će biti pretežno sunčano, iako je u nekim delovima zemlje moguća kratkotrajna kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Najniže temperature će biti od 12 do 20 a najviše dnevne od 27 do 30 stepeni...I u Beogradu će biti pretežno sunčano, ali je uveče moguć...

Nastavak na B92...

I sutra pretežno sunčano i toplo

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jul.2018

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo sa slabim do umerenim vetrom, dok su uz lokalni razvoj oblačnosti mogući pljuskovi uglavnom na jugozapadu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Jutarnja temperatura će se kretati od 15 do 20, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.