Sutra u Srbiji sunčano i toplo

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Avg.2020, 12:20

Sutra u Srbiji sunčano i toplo

U Srbiji će sutra biti sunčano i toplo, samo se u jutarnjim satima po kotlinama zapadne i južne Srbije očekuje kratkotrajna magla, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura kretaće se od 13 do 18, najviša dnevna od 28 do 31.

I u Beogradu će biti sunčano i toplo. Vetar će biti slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 18 stepeni, najviša dnevna oko 31.

Za vikend >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i sredinom naredne sedmice biće pretežno sunčano i toplo. U ostalim danima predviđa se promenljivo oblačno i svežije mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za petak, 21. avgust: Očekivane biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetlјivih osoba. Meteoropatske reakcije su moguće u blagoj formi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.