Sutra u 8h sednica Kriznog štaba; Nema zaštićenih, nema ljubimaca

Izvor: B92, 08.Apr.2021, 14:51

Sutra u 8h sednica Kriznog štaba; "Nema zaštićenih, nema ljubimaca"

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da će sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa biti održana sutra.

Sednica će početi u 8 sati ujutro, saznaje B92.net.

Na pitanje da li će biti popuštanja mera, ona je rekla da svakodnevno razgovara sa medicinskim delom Krizbog štaba, te da lekari nisu za popuštanje.

"Očigledno je da brojevi padaju, to je rezultat donekle mera, ali u velikoj meri vakcinacije", napomenula je Brnabićeva.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kazala, tema sastanka će svakako biti mere i procena trenutne epidemiološke situacije.

Govoreći o proslavi titule fudbalskog kluba Crvena zvezda, Ana Brnabić je rekla da se nikakvo kršenje mera neće tolerisati, te da joj je drago što se zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izvinio zato što je bio na toj proslavi.

"Komunalna milicija je reagovala, nadležna inspekcija takođe. Kad postoji kršenje mera, nadležne inspekcije reaguju, tako se desilo i ovaj put. To je konkretan primer vladavine prava. Nema zaštićenih, nema ljubimaca, prema svima se ponašamo isto", rekla je ona.

Prema njenim rečima, zadovoljna je kako teče vakcinacija, a istakla je i da je više onih koji su se prijavili za vakcinu, te da je dobro urađena kampanja poziva na vakcinaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zakazana nova sednica Kriznog štaba!

Izvor: Blic, 08.Apr.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će Krizni štab za borbu protiv koronavirusa imati sednicu sutra. Kako je izjavila, sutra će biti doneta odluka da li će biti daljeg popuštanja mera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.