Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jul.2020, 12:57

Sutra toplo i sparno, popodne mogući pljuskovi

U Srbiji će sutra biti toplo i sparno, a moguća je povremena kiša i pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, severoistočni vetar.

Na severu se uveče očekuje jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima sa grmljavinom, osetnim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

Najniža temperatura kretaće se od 16 do 21, a najviša od 27 do 31 stepen.

U Beogradu će biti toplo i sparno. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Tokom noći očekuje se naoblačenje sa kišom, pljuskovima sa grmljavinom, osetnim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

Najaniža temperatura biće oko 20, a najviša oko 31 stepen.

U utorak će biti hladnije, promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom. U sredu se očekuje razvedravanje. Od četvrtka do nedelje biće pretežno sunčano. Temperatura u manjem porastu, ali će se zadržati uglavnom oko prosečnih vrednosti. U ponedeljak sledi novo naoblačenje i zahlađenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 6. jul 2020. godine:

Očekivane biometeorološke prilike mogu imati relativno nepovolјan uticaj na osobe sa varirajućim krvnim pritiskom i respiratornim tegobama. Kod meteoropata mogući su glavobolјa, pospanost i bolovi u mišićima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.