Sutra svežije, temperatura do 23 stepena

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra svežije, temperatura do 23 stepena

U Srbiji će sutra biti svežije, sa temperaturom do 23 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Na severu Srbije biće pretežno sunčano. U ostalim krajevima ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom.

Duvaće slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni vetar, uveče u slabljenju i skretanju na južni. Najniža temperatura od četiri do 13, najviša od 19 do 23.

U Beogradu sutra pretežno sunčano >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vreme. Vetar slab i umeren, severozapadni, uveče u skretanju na južni. Najniža temperatura oko 12, najviša oko 21.

U Srbiji u četvrtak pretežno sunčano i toplije. U petak naoblačenje s kišom. Za vikend oblačno, hladno i kišovito sa pojačanim severnim vetrom. Na visokim planinama sneg. Početkom naredne sedmice temperatura u manjem porastu.

Biometeorološka prognoza za sredu, 4. oktobar:

Hroničnim bolesnicima se savetuje oprez. Najizraženije tegobe mogu osetititi astmatičari i srčani bolesnici. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe, problema sa snom i razdražlјivosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Malo svežije, do 23 stepena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2017

U Srbiji će danas biti malo svežije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Na severu zemlje biće pretežno sunčano, a u ostalim krajevima ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom...Od sredine dana počeće razvedravanje. Vetar će biti slab i umeren,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.