Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Sep.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra svežije, oblačno i moguća kiša

U Srbiji će sutra biti svežije, promenljivo oblačno, ujutru mestimično kiša i pljuskovi sa grmljavinom, tokom dana uglavnom bez padavina a uveče novo prolazno naoblačenje sa kišom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni u skretanju na severozapadni, u Vojvodini i na planinama povremeno jak. Najniža temperatura kretaće se od 12 do 18, a najviša dnevna od 20 na severu do 30 stepeni na istoku.

U Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << će sutra biti svežije, promenljivo oblačno, rano ujutru u pojedinim delovima grada kiša, tokom dana uglavnom bez padavina. Uveče i noću biće novo prolazno naoblačenje sa kišom.

Vetar će biti slab i umeren, uglavnom zapadni, severozapadni. Najniža temperatura kretaće se oko 18, a najviša dnevna će biti 25 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u sredu na severu biti pretežno sunčano, u centralnim i južnim krajevima ujutru i pre podne promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, a posle podne razvedravanje. Zatim do nedelje će biti pretežno sunčano uz porast temperature tako da će za vikend biti veoma toplo, osim u severozapadnim i zapadnim krajevima gde će zbog više oblačnosti biti i niža temperatura.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za utorak, 12. septembar 2017.

Nepovolјna biometeorološka situacija biće za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i osobama sa kardiovaskularnim tegobama. Reumatski bolovi i nesanica su mogući kod meteoropata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza – 12. septembar

Izvor: RTS, 11.Sep.2017

. Svežije, naročito na severu i zapadu. Promenljivo oblačno, tokom dana uglavnom bez padavina.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.