Sutra suvo i toplo, tokom noći naoblačenje sa kišom

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra suvo i toplo, tokom noći naoblačenje sa kišom

U Srbiji će sutra biti suvo i toplo, u većini krajeva pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Posle podne i uveče na severu, tokom noći i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje mestimično sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom. Duvaće uglavnom slab vetar, južni i jugozapadni.

Jutarnja temperatura kretaće se od dva do šest, a najviša dnevna od 13 do 17 stepeni.

U Beogradu će boti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pretežno sunčano i toplo a duvaće uglavnom slab, južni i jugozapadni vetar. Tokom noći biće naoblačenje sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

Jutarnja temperatura biće oko 6, a najviša dnevna oko 16 stepeni.

U Srbiji će u utorak biti hladnije, ujutro i pre podne mestimično kiša, na planinama sneg, posle podne delimično razvedravanje.

U sredu se očekuje novo naoblačenje s kišom, na višim planinama i sa snegom. U četvrtak će biti oblačno i hladnije mestimično sa kišom, u planinama sa snegom i lokalno obilnijim padavinama.

Kiša će uz pad temperature preći u susnežicu i sneg i u nižim predelima. U petak će biti prestanak padavina i do kraja narednog sedmodnevnog perioda biće hladno i uglavnom suvo.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.