Sutra sunčano, temperatura do 30 stepeni

Izvor: Press, 01.Jul.2015, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano, temperatura do 30 stepeni

U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano, a na jugu i jugoistoku očekuje se promenljivo oblačno vreme, ponegde sa kratkotrajnim pljuskom sa grmljavinom.
Foto:Blic.rs
Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, najniža temperatura vazduha biće od 10 do 16, najviša od 25 do 30 stepeni, a vetar će biti slab, severni i severozapadni.
I u Beogradu će biti sunčano i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << toplo vreme sa slabim, severnim vetrom. Najniža temperatura vazduha biće 15, a najviša 29 stepeni.
U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 8. jula, biti sunčano i toplo vreme.
Temperatura vazduha biće u porastu, a od subote očekuje se veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom od 30 do 35 stepeni.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra 30 stepeni

Izvor: Radio 021, 01.Jul.2015

Sutra sunčano i toplo...Duvaće slab do umeren severni vetar...Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 30°C...Narednih dana sunčano i toplo. Za vikend i početkom sledeće sedmice tropski toplo, temperatura od 30 do 35°C.

Nastavak na Radio 021...

Sutra sunčano, temperatura do 32 stepena

Izvor: Akter, 01.Jul.2015

U većem delu Srbije sutra će biti sunčano i toplo, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)..Duvaće slab i umeren, severni. Najniža temperatura od 10 do 17,  najviša od 27 do 32...U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo vreme. Duvaće slab, severni vetar. Najniža...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.