Sutra sunčano i veoma toplo, temperatura do 35 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Avg.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano i veoma toplo, temperatura do 35 stepeni

U Srbiji će sutra biti sunčano i veoma toplo uz slab i umeren jugoistični vetar, koji će biti povremeno jak na jugu Banata, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura ketaće se od 13 do 21 stepen, najviša dnevna od 32 do 35 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti sunčano i veoma toplo, duvaće slab i umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće oko 22 stepena, najviša oko 34 stepena Celzijusa.

U Srbiji će >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u ponedeljak biti sunčano i veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom od 31 do 35 stepeni. Narednih dana temperatura će biti u padu, osim u utorak kada će se još samo na jugoistoku i istoku zadržati veoma toplo vreme.

Tokom dana biće promenljivo oblačno sa sunčanim periodima uz slab i umeren severozapadni vetar, ponegde s kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom sa većom verovatnoćom pojave pljuskova u drugoj polovini sedmice od četvrtka.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.Biometeorološka prognoza za nedelju, 1. septembar 2019. godine:

Biometeorološke prilike mogu nepovolјno uticati na hronično obolele i osetlјive osobe. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima, kao i osobama sa psihičkim tegobama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.