Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2017, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano i toplo, popodne nestabilno s pljuskovima

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti sunčano i toplo, uz lokalne pljuskove popodne i dnevnu temperaturu vazduha do 27 stepeni Celzijusovih.

Jutro će biti umjereno oblačno, u kotlinskim predjelima sa prolaznom maglom, a temperatura malo niža u odnosu na prethodni dan, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom dana doći će do razvoja oblačnosti i kišom sa grmljavinom, koja će biti izvjesnija na sjeverozapadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i istoku.

Najmanje vjerovatnoće za pljuskove biće na jugu u niskoj Hercegovini, gdje bi ostalo suvo i pretežno sunčano vrijeme.

Jutarnja temperatura vazduha biće od osam do 13, u višim predjelima od pet stepeni Celzijusovih, a dnevna od 22 do 27, u višim predjelima od 17 stepeni Celzijusovih.

Vetar će biti slab sjeverni, podaci su Federalnog hidrometeorloškog zavoda.

Danas je u Republici Srpskoj i FBiH toplo i promenljivo oblačno uz dosta sunčanih perioda.

Temperatura vazduha u 15.00 časova: Bjelašnica osam, Čemerno i Han Pijesak 17, Kalinovik, Sokolac, Klekovača i Sarajevo 18, Kneževo 19, Gacko, Mrakovica, Čajniče, Brod i Livno 20, Nevesinje, Manjača, Istočno Sarajevo i Neum 21, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Srebrenica, Šipovo, Rudo 22, Čelinac, Krupa na Vrbasu, Majevac, Srbac, Krupa na Uni, Ugljevik, Tuzla i Bugojno 23, Bileća, Trebinje, Zvornik, Bijeljina 24, Ribnik, Novi Grad, Višegrad, Banjaluka, Doboj 25, Foča, Prijedor, Zenica 26, Mostar 27 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.