Sutra sunčano i toplo, do 32 stepena

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2020, 14:19

Sutra sunčano i toplo, do 32 stepena

U Srbiji će sutra ujutro biti sveže, po kotlinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije ponege kratkotrajna magla, a tokom dana preovlađivaće sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od 11 do 18 stepeni, najviša dnevna od 29 do 32 stepena Celzijusa.

U Beogradu će biti sunčano i toplo uz slab do umeren, istočni i severoistočni vetar. Jutarnja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << temperatura kretaće se od 14 do 18 stepeni Celzijusa, najviša dnevna oko 31 stepen.

U Srbiji će naredne sedmice u većini dana biti pretežno sunčano, a do četvrtka i natprosečno toplo sa dnevnom temperaturom i dalje znatno iznad proseka, od 29 do 32 stepena Celzijusa. Samo se u četvrtak posle podne i uveče na zapadu i jugozapadu, a u petak i u ostalim krajevima očekuje prolazno naoblačenje, ponegde s kišom i lokalnom pojavom pljuskova sa grmljavinom, a temperatura će biti u padu.

U Beogradu naredne sedmice će biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za ponedeljak, 14. septembar 2020:

Biometeorološka situacija pogodovaće hroničnim bolesnicima, ali se dodatna pažnja ipak savetuje osobama sa srčanim tegobama, a u jutarnjim satima pojačane tegobe mogu osetiti i astmatičari. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.