Do petka toplo, danas do 32 stepena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2020, 00:19

Do petka toplo, danas do 32 stepena

U Srbiji će jutro biti sveže, u nižim predelima jugozapadne i južne Srbije ponegde kratkotrajna magla, a tokom dana sunčano i toplo do 32 stepena.

Duvaće slab i umeren, istočni i severoistočni, u Vojvodini i u donjem Podunavlju ujutro i pre podne jugoistočni vetar, saopštio je RHMZ.

Najniža temperatura biće od 11 do 18, najviša od 29 do 32 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 20. septembra, biće sunčano i toplo, do petka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa dnevnom temperaturom i dalje iznad i znatno iznad proseka, od 30 do 32 stepena.

U četvrtak posle podne na zapadu i jugozapadu, a u petak i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, lokalnom pojavom pljuskova sa grmljavinom i padom temperature.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VREMENSKA KLACKALICA: Jutro prijatno, dan paklen, a evo šta nas čeka od ponedeljka

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2020

Najniža temperatura biće od 11 do 18, najviša od 29 do 32 stepena..U Srbiji će jutro biti sveže, u nižim predelima jugozapadne i juzne Srbije ponegde kratkotrajna magla, a tokom dana sunčano i toplo do 32 stepena...Duvaće slab i umeren, istočni i severoistočni, u Vojvodini i u donjem Podunavlju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

TROPSKI DANI Danas nas očekuje toplo vreme i temperature IZNAD PROSEKA, tako će biti do kraja nedelje, a evo kada stiže KIŠA

Izvor: Blic, 13.Sep.2020

U Srbiji će jutro biti sveže, u nižim predelima jugozapadne i južne Srbije ponegde kratkotrajna magla, a tokom dana sunčano i toplo do 32 stepena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.