Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Avg.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano i toplo

U Srbiji će sutra biti sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog pravca, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Jutarnja temperatura kretaće od devet do 17 stepeni, a najviša dnevna od 29 do 32 stepena Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog pravca. Jutarnja temperatura biće oko 17, a najviša dnevna oko 30 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će narednih sedam dana biti sunčano i veoma toplo, sa najvišom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << temperaturom od 32 do 35 stepeni, a od četvrtka uz manji pad temperature u severnim, zapadnim i centralnim, a od nedelje i u ostalim krajevima. I dalje se zadržati toplo vreme za ovo doba godine. Krajem nedelje ponegde se očekuje pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 18. avgust 2019:

Zadržava se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih. Izvestan oprez se i dalјe savetuje srčanim bolesnicima. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu glavobolјe i umora.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naredne nedelje nas čeka novi toplotni talas

Izvor: RTS, 17.Avg.2019

Posle osveženja i nekoliko umereno toplih dana koji su prijali svima, ponovo nas čeka povećanje temperature. . Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, sledeće sedmice biće vrlo toplo, sa temperaturama do...

Nastavak na RTS...

Danas sunčano i toplo

Izvor: Beta, 18.Avg.2019, 00:23

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog pravca, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Jutarnja temperatura kretaće od devet do 17 stepeni, najviša dnevna od 29 do 32 stepena Celzijusa.U Beogradu će danas biti sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.