Sutra sunčano i toplo

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jun.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano i toplo

U Srbiji će sutra biti sunčano i toplo dok je posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, na istoku i jugoistoku, i u brdsko-planinskim predelima retka pojava pljuska sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab do umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od 13 do 19 stepeni, a najviša dnevna od 28 do 32 stepena Celzijusa.

U Beogradu će biti sunčano i toplo. Vetar će biti slab do umeren, istočni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i jugoistočni. Jutarnja temperatura će biti oko 19, a najviša dnevna oko 31 stepen Celzijusa.

U Srbiji će narednih sedam dana biti pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom od 30 do 36 stepeni. U poslepodnevnim satima, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća je retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Krajem perioda će biti svežije i nestabilno, sa češćom pojavom padavina.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 10. juna 2019. godine:

Osobama sa srčanim obolјenjima se savetuje izvesna opreznost usled očekivanih biometeoroloških prilika. Od meteoropatskih reakcija najizraženiji mogu biti problemi sa snom, malaksalost i promenlјivo raspoloženje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.