Sutra sunčano i toplije

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano i toplije

U Srbiji će sutra ujutro po kotlinama i dolinama reka biti kratkotrajna magla a tokom dana sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura kretaće se od pet do 10 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 25 do 27 stepeni, samo u Negotinskoj Krajini oko 22 stepena.

U Beogradu će sutra ujutro u nižim delovima grada biti kratkotrajna magla a tokom dana sunčano i toplije uz >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << slab jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće 10 stepeni, najviša dnevna 26 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će naredne sedmice u jutarnjim satima po kotlinama i dolinama reka biti magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 24 do 28 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka situacija biće povoljna za većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje srčanim i psihičkim bolesnicima. Kod meteoropata moguća je glavobolјa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.