Sutra sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Predsedniku će biti predstavljene sve informacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2021, 12:30

Sutra sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Predsedniku će biti predstavljene sve informacije

Suzana Vasiljević je za beogradske medije rekla da će se na toj sednici razgovarati o nastavku policijske akcije u kojoj je juče uhapšeno 19 osoba, Veljko Belivuk (36) i pripadnici njegove grupe.

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost trebalo bi da bude održana sutra, najavila je savetnica predsednika Srbije Suzana Vasiljević.

Ona je za beogradske medije rekla da će se na toj sednici razgovarati o nastavku policijske akcije u kojoj je juče uhapšeno 19 osoba, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Veljko Belivuk (36) i pripadnici njegove grupe.

- Mislim da će sednica Saveta biti sutra. Oni će razgovarati o nastavku ove akcije. Predsedniku će, verovatno, biti predstavljene sve informacije do kojih su istražni organi došli u poslednjih 48 sati - rekla je Vasiljević.

Ona je navela da je Srbija odlučna u borbi da se do kraja obračuna sa organizovanim kriminalom, da su to na početku svojih mandata rekli i predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić, kako bi se građanima ponudila sigurna i bezbedna budućnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.