Sutra protest u naselju Stepa Stepanović

Izvor: Press, 20.Sep.2013, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra protest u naselju "Stepa Stepanović"

Reč je o prenameni zemljišta predviđenog za prateće sadržaje, te umesto prvobitno planiranog Doma zdravlja, tržnog centra, dve škole i dva vrtića, Direkcija u centralnom delu naselja pokušava da izgradi benzinsku pumpu sa pretakalištem za tečni naftni gas, modularni kavez za prodaju tečnog naftnog gasa u bocama, podzemni čelični rezervoar za tečni naftni gas, autoperionicu - s ciljem sticanja finansijske dobiti.
Povodom ovakvog skandaloznog poteza, koji predstavlja prevaru kupaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << stanova, na Protestu će biti izneti zahtevi da se momentalno obustavi izgradnja navedenih objekata i realizuju prateći sadržaji iz prvobitnog Urbanistickog projekta.
Zbog nedopustivo krupnih do sada učinjenih grešaka, kojima je nanesena ogromna šteta hiljadama stanovnika naselja, stanari će zahtevati smenu kompletnog rukovodstva Direkcije. Takođe će biti realizovano prijavljivanje zainteresovanih stanara za pokretanje Upravnog spora protiv Republike Srbije, a u vezi odstupanja od prvobitnog Urbanističkog projekta, koje je dovelo do obmane kupaca.



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.