Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2019, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra promenljivo oblačno, lokalno moguće vremenske nepogode

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, izraženijim u zapadnim, jugozapadnim i južnim krajevima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Moguće su lokalno i vremenske nepogode, veća količina padavina, olujni vetar i pojava grada.

Duvaće slab i umeren vetar, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od devet do 15 stepeni a najviša dnevna od 19 na severozapadu do 25 stepeni na istoku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. duvaće slab i umeren vetar, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće 14 stepeni a najviša 20.

U Srbiji će narednih sedam dana biti promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Do nedelje malo svežije, a zatim temperatura u postepenom porastu.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za četvrtak, 30. maj 2019:

Biometeorološke prilike imaće nepovolјan uticaj na sve hronične bolesnike, a posebna opreznost savetuje se osobama sa srčanim i psihičkim tegobama. Tipične meteoropatske reakcije mogu se javiti u jačoj formi. Savetuje se umerena fizička aktivnost.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RHMZ: U Srbji sutra oblačno, s kišom i grmljavinom

Izvor: B92, 29.Maj.2019

U Srbji se sutra očekuje promenljivo oblačno, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS)...Zavod upozorava da su lokalno moguće i vremenske nepogode, veća količina padavina, olujni vetar i pojava grada...Najniža temperatura...

Nastavak na B92...

Sutra pretežno oblačno i svežije vreme sa kišom

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Maj.2019, 12:31

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i malo svežije vreme, mestimično sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...U Banatu, istočnoj i jugoistočnoj Srbiji pljuskovi sa grmljavinom...Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura od 10 do 15, a najviša...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.