Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Maj.2020, 14:37

Sutra promenljivo oblačno i veoma toplo vreme

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i veoma toplo vreme sa sunčanim periodima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima jugozapadne Srbije povremeno jak južni i jugozapadni.

Jutarnja temperatura od 12 do 20, najviša dnevna od 28 do 33.

U Beogradu sutra promenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima i veoma toplo.

Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, uveče u skretanju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 20, najviša dnevna oko 31.

U Srbiji u petak promenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima, u većini mesta sa temperaturom znatno iznad proseka. Za vikend promenljivo oblačno, u sa temperaturom oko proseka. Na jugu veoma toplo.

Biometeorološka prognoza za četvrtak 14. maj 2020:

Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti glavobolјa, zamaranje i smanjena koncentracija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promenljivo oblačno i veoma toplo vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2020, 07:58

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i veoma toplo vreme sa sunčanim periodima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima jugozapadne Srbije povremeno jak južni i jugozapadni...Jutarnja temperatura od 12 do 20, najviša dnevna od...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.