Sutra promenljivo oblačno, do 31 stepen

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Sep.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra promenljivo oblačno, do 31 stepen

Vreme u Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i toplo, pre podne s dužim sunčanim intervalima, a popodne na jugu i zapadu s kratkotrajnim lokalnim pljuskovima i grmljavinom, najavio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren severni vetar. Jutarnja temperatura biće od 11 do 16, a najviša dnevna od 27 do 31 stepen.

I u Beogradu vreme će sutra biti promenljivo oblačno s dužim sunčanim intervalima, i toplo. Duvaće slab do umeren severni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vetar. Jutarnja temperatura oko 16, najviša dnevna oko 28 stepeni Celzijusa.

Promenljivo oblačno vreme, lokalno s kišom i pljuskovima s grmljavinom, češćim u subotu, zadržaće se i početkom naredne nedelje. U drugoj polovini sedmice vreme će ponovo biti suvo, sa sunčanim intervalima.

Biometeorološka prognoza za petak, 6. septembar:

Meteorološka situacija nepovoljno će uticati na osobe sa srčanim problemima i reumatičare. Moguće meteoropatske reakcije su slabija koncentracija i pospanost. Preporučuje se izuzetna opreznost u saobraćaju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sutra u Srbiji promenljivo oblačno, do 31 stepen

Izvor: Danas, 05.Sep.2019

Vreme u Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i toplo, pre podne s dužim sunčanim intervalima, a popodne na jugu i zapadu s kratkotrajnim lokalnim pljuskovima i grmljavinom, najavio je danas Republički hidrometeorološki zavod. Članak Sutra u Srbiji promenljivo oblačno, do 31 stepen se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.